Централизирано работно пространство
Достъп до хъб, предназначен да държи важните материали подредени и видими.
Активирайте профила си в Helvetische Bank, за да получите достъп до подбрано работно пространство, фокусирани гледни точки към пазара и мощни инструменти за акаунти — всичко в един изискан портал.
Присъединяването към Helvetische Bank обединява подбрано съдържание и инструменти за акаунти в едно цялостно, лесно за преглед работно пространство.
Достъп до хъб, предназначен да държи важните материали подредени и видими.
Разгледайте визуални данни за пазара чрез ясни графики и панели за активност.
Съхранявайте данните за акаунта и предпочитаните настройки на работното пространство на едно удобно място.
Ако вече имате профил в Helvetische Bank, отидете директно към таблото си за управление.
Helvetische Bank е проектирана за гладко и интуитивно пътуване. Следват основните точки за това какво да очаквате след попълването на краткия формуляр на тази страница.
Създаването на профила ви в Helvetische Bank отнема само момент. Попълнете краткия формуляр и продължете към следващата стъпка веднага.
След подаване, вашите данни се съпоставят с темите, които ви вълнуват най-много, осигурявайки релевантно съдържание.
Спазваме модерни стандарти за сигурност. Вашата информация се използва само за предоставяне на услугата и никога не се продава на трети страни.
Просто попълнете краткия формуляр на тази страница. Helvetische Bank ще използва тези данни, за да настрои профила ви и да ви води напред.
Обикновено под една минута. Формулярът изисква само основната информация, необходима за започване.
Присъединяването към Helvetische Bank е безплатно. Всички услуги с такси ще бъдат ясно посочени предварително.
Вашата информация се използва за конфигуриране на вашия акаунт. Ще получите насоки за следващите стъпки, съобразени с вашата ситуация.
Да. Helvetische Bank третира вашата информация с строга конфиденциалност и прилага съвременни практики за сигурност. Вижте Политиката за поверителност за детайли.
Абсолютно. Можете да поискате премахване на вашия акаунт по всяко време, като се свържете чрез каналите, посочени във футъра на сайта.